OM

BAKGRUND OM SWECHIN

SweChin startades 1995, och satsar på ständig kvalitetsförbättring för att kunna erbjuda uppdragsgivare kostnadseffektiva och flexibla lösningar.
Detta gör SweChin genom att utnyttja sina verktyg – fullständiga och utmärkta språkfärdigheter i svenska, kinesiska och engelska samt kännedom om och förståelse för de komplicerade kinesiska affärsförhållandena, samhällssystemet samt de sociala och kulturella vanorna.

SweChin kommunicerar på språk som talas av uppdragsgivare och tolkar uppdrag på ett sätt som fungerar på hemmaplan och kommunicerar på kinesiska med leverantörer i Kina. Det viktigaste är att SweChin för över budskap från uppdragsgivare på ett sätt som fungerar i Kina, kommersiellt och kulturellt. Det sägs ofta att Kina är en stor marknad, men att det krävs lite extra än vad man tror att jobba med. Det är just detta som är den sista finessen vilket man inte pratar lika ofta om. Det SweChin erbjuder sina uppdragsgivare är långt utöver vad de vanliga affärerna och språket som krävs i många andra länder.

Kina är en speciell marknad, SweChin strävar efter att överbrygga det som krävs för att en affär, stor som liten, ska lyckas.

SweChin – A Flexible Way for Securing Your Deliveries from China

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är image-5.png