MÅLGRUPP

VEM ÄR MÅLGRUPP FÖR SWECHIN

SweChins målgrupp är i första hand små och medelstora företag i Sverige och Norden, men även större företag som har behov av assistens för sina inköp. Företagens inköp från Kina omfattar främst produkter till industri, sjukvård, konsumtion och dagligt bruk, dock inte livsmedel och läkemedel.

SweChins nisch är att assistera vid företagens dagliga affärsverksamhet mest kommersiella kommunikation med kinesiska leverantörer. Företagens ärende kan vara väldigt varierande, med allt från att hitta leverantör till att övervaka leverans, samt att lösa praktiska bekymmer som bara dyker upp utan förvarning. Detta krävs rätt personal med stor erfarenhet om kinesiska generella marknadsförhållanden och affärsrelationer i frågan. För att inte säga utmärk språkförmåga i kinesiska och stort kunskap i kinesisk kultur spelar en avgörande roll i hantering av detta arbete. Omvänt, att kunna förstå företagens behov i deras modersmål har minst lika stor betydelse också.

Det är just här SweChin vill verka. SweChin arbetar som en integrerad del för företag, fast fungerar helt externt och utför det dagliga arbetet från sin egen arbetsplats. Det bäddar även för att SweChin kan arbeta för flera företag samtidigt, vilket i sin tur medger en minskning av onödiga kostnader för lokaler och personal för företagen.

Tack vare SweChins kompetens, hanteras alla ärenden från företag med stor effektivitet och flexibilitet.

SweChin – A Flexible Way for Securing Your Deliveries from China

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är image-5.png